top of page

PALVELUT

JUHLATILAISUUTESI halutessasi tarjoiluineen (katso TILAT ja TILAUSKAHVILA/RAVINTOLA FIULI). HUIPPUKONSERTIT Kaustinen-salissa. ELÄMYKSET galleriassa,

Suomen kansansoitinmuseossa & taidepuistossa. Yms, yms.

FOLK SHOP

Folk Shopista löydät mukaasi matkamuistoja, kansanmusiikkiaiheisia cd-levyjä, kirjoja, nuotteja sekä musiikkitarvikkeita viulun- ja kitarankielistä kanteleisiin.

AVOINNA

Arkisin klo 10-16.

Folk Shop

GALLERIA

Galleriassa esillä oleva Dallmeier-kokoelma on hannoverilaisen lääkäripariskunnnan Maija ja Volker Dallmeierin keräämä. Maalaukset ja pienoisveistokset käsittelevät eurooppalaisen naiivin ja outsidertaiteen teoksia. Vuonna 2005 lahjoitetun kokoelman omistaa Kaustisen kunta ja se on ITE-museon hoidettavana.

AVOINNA

Arkisin klo 10-16. Vapaa pääsy.

Galleria
Kahvila Konserttiina

TILAUSKAHVILA/
RAVINTOLA FIULI

Talossa toimiva tilauskahvila/ravintola Fiuli palvelee sopimuksen mukaan. Tilattavissa monenmoiset herkulliset tarjoilut – pikkumakeasta mittavaan ruokailuun – talossa järjestämiisi juhliin ja tilaisuuksiin. A-oikeudet mahdollistavat alkoholipitoisten kuplivien nauttimisen vaikkapa tapahtumien väliajoilla.

Kansansoitinmuseo

SUOMEN KANSANSOITINMUSEO

Mikäli toivot museoesittelyn, luennon, työpajan tai muun ryhmällesi sopivan kansanmusiikkitilaisuuden, voit olla yhteydessä Kansanmusiikki-Instituutin henkilökuntaan.

AVOINNA

Arkisin klo 10-16. Vapaa pääsy.

20221221-_LAO2573.jpg

Viivy vielä hetki...

Taidepuisto

Ohikulkumatkalla?

Kansantaiteenkeskuksen pysäköintialue tarjoaa matkanne varrelle oivan jaloittelu- ja oinistelupaikan (oinistelu = venyttelyä Kaustisen murthella). Samalla voitte ihastella ITE-taidepuistoa,  jota on tukenut ISSE -hanke. (Isse = itse / ite Kaustisen murthella..)

Lisätietoa taidepuistosta sekä ISSE -hankkeesta:

Taidepuisto

Hotelli Kaustinen

Kaustiselle saapuessasi voit majoittua

mukavasti ja rennosti Hotelli Kaustisessa. Hotelli sijaitsee Perhonjoen rannassa vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Kansantaiteenkeskuksesta.

bottom of page