PALVELUT

KOHTAAMISIA tilaisuuksissa. TARINOITA kahvilassa. ELÄMYKSIÄ galleriassa,

Suomen kansansoitinmuseossa & taidepuistossa.

FOLK SHOP

Folk Shopista löydät mukaasi matkamuistoja, kansanmusiikkiaiheisia cd-levyjä, kirjoja, nuotteja sekä musiikkitarvikkeita viulun- ja kitarankielistä kanteleisiin.

Folk Shopin yhteydessä viihtyisä kahvila jossa voit herkutella Kahvila Konserttiinan valmistamia leivoksia ja nauttia hetkestä yhdessä ystäväsi kanssa.

AVOINNA

MA - PE

10 - 15

 

GALLERIA

Galleriassa esillä Dallmeier-kokoelma on hannoverilaisen lääkäripariskunnnan Maija ja Volker Dallmeierin keräämä yksityiskokoelma. Maalaukset ja pienoisveistokset käsittelevät eurooppalaisen naiivin ja outsidertaiteen teoksia. Vuonna 2005 lahjoitetun kokoelman omistaa Kaustisen kunta ja on ITE-museon hoidettavana.

AVOINNA

MA - PE

10 - 15

 
 

KAHVILA KONSERTTIINA

Talossa toimiva Kahvila Konserttiina palvelee arkisin klo 10 - 15 sekä talossa pidettävien avoimien tapahtumien ja tilaisuuksien aikana. Kahvila Konserttiinasta voit myös tilata herkulliset tarjoilut talossa järjestettäviin tilaisuuksiin ja juhliin. A-oikeudet mahdollistavat alkoholipitoisten kuplivien nauttimisen vaikkapa tapahtumien väliajoilla.

 Kahvilassa vietät rennon hetken herkutellen kera itse tehtyjen makeiden ja suolaisten leivoksien.

 

SUOMEN KANSANSOITINMUSEO

Museo on suljettu kevään 2019 ajan perusnäyttelyn uudistamisen vuoksi. Uuden perusnäyttelyn avajaiset ovat kesäkuussa. Seuraa ilmoittelua Kansanmusiikki-Instituutin sivuilta.

Perusnäyttely on maksuton ja voit vapaasti vierailla museossa talon aukioloaikoina arkisin klo 10 -15.

Mikäli toivot museoesittelyn, luennon, työpajan tai muun ryhmällesi sopiva kansanmusiikkitilaisuuden, voit olla yhteydessä Kansanmusiikki-Instituutin henkilökuntaan.

Viivy vielä hetki...

Taidepuisto

Ohikulkumatkalla?

Kansantaiteenkeskuksen pysäköintialue tarjoaa oivan paikan jalotella ja samalla ihastella ITE-taidepuistoa,  jota on kunnostettu ISSE -hankkeen avulla.

Lisätietoa taidepuistosta sekä ISSE -hankkeesta:

 

Hotelli Kaustinen

Kaustiselle saapuessasi voit majoittua

mukavasti ja rennosti Hotelli Kaustisessa joka sijaitsee vihreän vehreän joen varrella vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Kansantaiteenkeskuksesta, 

 
 
 
 
 
 
Miten voimme auttaa?
Olen kiinnostunut varaamaan/vuokraamaan
Toivoisin

Kiitos yhteydenotostasi,

palaamme mahdollisimman pian.