top of page

TILAT, VUOKRAUS, TARJOILUT

Elämyksiä, kohtaamisia ja tarinoita konserttien, juhlien, tapahtumien ja kokousten muodossa, monipuolisissa ja inspiroivissa tiloissa.

Kaustinen-sali

KAUSTINEN-SALI

Kallion sisään louhittu Kaustinen-sali 355-paikkaisine katsomoineen luo puitteet upeille konserteille ja tapahtumille. Loistava akustiikka, suuri lava ja salin luonnonläheinen tunnelma tarjoavat kuulijoille ja esiintyjille ainutlaatuisen tapahtuma- ja konserttielämyksen. 

Kaikenlaiset tarjoilut tilaisuuksiin mahdollistaa kätevästi A-oikeuksin varusteltu Kansantaiteenkeskuksen tilauskahvila/ravintola Fiuli.

Salissa on loistava akustiikka ynnä tasokas äänentoisto ja valotekniikka, flyygeli, tanssimatto, sekä suuri elokuvateatterivalkokangas. Konserttien lisäksi ison ja pienenkin mittakaavan kokoustaminen on mahdollista – jopa suotavaa.

Videoprojektori, kuhunkin tilaisuuteen sopiva äänentoisto- ja valotekniikka yms. konserteista ja teatterista multimediaesityksiin järjestyy ennakkotilauksella.

HINNAT

 • Tuntihinta – ensimmäiset 0 - 2 tuntia yht. 200 €, sis. alv

 • Ylimenevät alkavat tunnit 75 €, sis. alv

 • Pidempi vuokraus, vuorokausi tai useampi – pyydä tarjous!

RAVINTOLASALI FIULI

Ravintolasali on kaunis tila juhlallisiin tilaisuuksiin.

Salin lasiseinät avaavat näkymän rakennukseen ja luovat tilaisuudelle juhlavan tunnelman. Tila soveltuu erinoimaisesti erilaisiin juhliin ja yrityksien/yhteisöjen tilaisuuksiin.

Sopiva äänentoisto vaikkapa musiikkiesityksiin, sekä videoprojektori ja valkokangas järjestyvät tarvittaessa ennakkotilauksella. 

Kaikenlaiset tarjoilut tilaisuuksiin mahdollistaa kätevästi A-oikeuksin varusteltu Kansantaiteenkeskuksen tilauskahvila/ravintola Fiuli.

ISTUMAPAIKKOJA PÖYDITETTYNÄ: 40 - 60

HINNAT

 • Tuntihinta – ensimmäiset 0 - 2 tuntia yht. 60 €, sis. alv

 • Ylimenevät alkavat tunnit 25 €, sis. alv

 • Vuorokausihinta (juhla- / kokouskäyttöön – juhulia saa ja pitääkin sydämensä kyllyydestä, kunhan ei unehdu nukkuhan) alkaen 300 €, sis. alv

Konserttiina-sali

MUSEOSALI

Museosali on viihtyisä, rakennuksen siivessä omassa
rauhassa sijaitseva tunnelmallinen sali joka
mahdollistaa tilaisuuksien pitämisen niin pienille kuin
isommillekin ryhmille. Salin valaistus on säädettävissä
eri esitystilanteisiin sopiviksi.

Salissa on kiinteä valkokangas. Videoprojektori ja kuhunkin tilaisuuteen soveltuva äänentoisto konserteista multimediaesityksiin järjestyy ennakkotilauksella.

Kaikenlaiset tarjoilut tilaisuuksiin mahdollistaa kätevästi A-oikeuksin varusteltu Kansantaiteenkeskuksen tilauskahvila/ravintola Fiuli.

ISTUMAPAIKKOJA

- PÖYDITETTYNÄ OHEISEN KUVAN TAPAAN: 36

- TUOLITETTUNA VÄLJÄSTI ILMAN PÖYTIÄ: n. 60

HINNAT

 • Tuntihinta – ensimmäiset 0 - 2 tuntia yht. 80 €, sis. alv

 • Ylimenevät alkavat tunnit 30 €, sis. alv

 • Vuorokausihinta (valtavan syvälliseen keskusteluun & pidempiluontoiseen visiointiin – vaan tännekään ei pidä yöksi nukahtaman) alkaen 350 € sis. alv

Museosali

KALLIOSALI

Kalliosali on viihtyisä, useisiin eri tilaisuuksiin
muuntuva tila jonka monipuolisuus mahdollistaa
upeat puitteet niin yksityisiin juhliin ja kokouksiin kuin avoimiin yleisötapahtumiinkin. Lasiseinä luo tilan tuntua ja tuo luonnon lähelle. Avaran tilan seinät ovat oivalliset näyttelyiden pitämiseen.

Videoprojektori, sen komia heijastus valkoiselle seinäpinnalle tahi valkokankaalle, sekä sopiva äänentoistojärjestelmä esim. multimediaesityksiin tai erilaisiin ohjelmanumeroihin järjestyy ennakkotilauksella.

Kaikenlaiset tarjoilut tilaisuuksiin mahdollistaa kätevästi A-oikeuksin varusteltu Kansantaiteenkeskuksen tilauskahvila/ravintola Fiuli.

ISTUMAPAIKKOJA PÖYDITETTYNÄ: < 60

HINNAT

 • Tuntihinta ensimmäiset 0 - 2 tuntia yht. 80 €, sis. alv

 • Ylimenevät alkavat tunnit 30 €, sis. alv

 • Vuorokausihinta (monenmoiseen juhla- / kokouskäyttöön, pikkutunneille saakka – kunhan vain ei unehdu paikan päälle nukkumaan) alkaen 350 € sis. alv

 • Näyttelytilaksi (avoinna arkisin 10-16) 300€/kk, sis. alv

Kalliosali

KOKOUSHUONE

Viihtyisä kokous- ja kirjastohuone tiimikokouksille ja koulutustilaisuuksiin, neuvotteluille sekä työpajoihin pienemmille ryhmille ja tiimeille. 

Huoneessa on kiinteä valkokangas ja videoprojektori. Sopiva äänentoisto esim. multimediaesityksiin järjestyy ennakkotilauksella.

Kaikenlaiset tarjoilut kokouksiin ja tilaisuuksiin mahdollistaa kätevästi A-oikeuksin varusteltu Kansantaiteenkeskuksen tilauskahvila/ravintola Fiuli.

ISTUMAPAIKKOJA: < 16

HINNAT

 • Tuntihinta ensimmäiset 0 - 2 tuntia yht. 50 €, sis. alv

 • Ylimenevät alkavat tunnit 20 €, sis. alv

Kokoushuone
Toimistotilat

TOIMISTO-JA ETÄTYÖTILAT

Toimistohuone vuokralle?

- - -

 Tai tarvitsetko tilaa väliaikaiseen etätyöskentelyyn?

 • Vuokrattavissa on toimistohuoneita pidempään käyttöön. Huoneiden vuokraan kuuluvat työpöytä, työtuoli sekä wi-fi. Pyydä tarjous!

 • Kansantaiteenkeskuksessa on käytettävissä maksuton etätyötila joka on avoinna talon aukioloaikoina aulan Folk Shopin yläpuolen parvella (putiikista kierreportaat ylös, tahi suunnistaen hissillä 2. kerrokseen, sillan yli ja oikealle käytävän perälle). Tila toimii ilman ajanvarausta. Pyydämme huomioimaan että talossa on tallentava kameravalvonta. 

Yhteydenotto
bottom of page